hľadáme hodnoty
v hudbe i spoločnosti

Pre koho je určený Gospel talent 2013

Slovenská gospelová scéna bude už po tretíkrát hľadať talent roka. Stať sa ním môže každý hudobný interpret (kapela, spevák, speváčka), ktorého obsahom textov svojich skladieb možno zaradiť medzi gospelových hudobných interpretov a nepatrí medzi etablované zoskupenia slovenskej gospelovej scény.

Interpreti môžu prihlásiť ľubovoľnú skladbu, ktorej sú autormi. Zároveň však musí ísť o skladbu, ktorá nebola nikdy predtým nahrávaná v profesionálnom štúdiu. Do súťaže sa môžu zapojiť aj účastníci jej prvého a druhého ročníka, ale s inou skladbou než v prípade súťaže Gospel talent 2009 a 2011. Musí však ísť o spevákov, speváčky či kapely, ktoré v deň začatia súťaže vystupujú maximálne päť rokov.

© Depositphotos.com/Anna Omelchenko
Gospelovým talentom roka sa môže stať každý interpret, ktorého možno zaradiť medzi gospelových hudobných interpretov a nepatrí medzi etablované zoskupenia

Interpret sa do súťaže zapojí prihlásením ľubovoľnej skladby v .mp3 – formáte, čím umožní jej zverejnenie na internetových stránkach súťaže. Urobiť tak bude môcť od prvého septembra do šiesteho októbra cez formulár na stránke gospeltalent.sk a igospel.sk.

Bližšie informácie budú zverejnené v deň spustenia súťaže.

Nestíhate si prečítať všetky články, ale chcete zostať v obraze? Najjednoduchšie, čo môžete urobiť, je nechať nám svoj e-mail a my vám pošleme vždy čerstvý výber najdôležitejších textov o dianí v hudbe i spoločnosti.
Poďte na to:

Máte pre nás tip na dobrý článok zo sveta hudby alebo spoločnosti? Sem s ním! Najlepšie tipy radi spracujeme.