hľadáme hodnoty
v hudbe i spoločnosti

Máš vlastnú gospelovú pieseň? Prihlás ju do Gospel talentu 2013!

Hudobná jeseň ožije hľadaním gospelového talentu roka. Môžeš sa ním stať aj ty – stačí, ak vlastnú gospelovú skladbu prihlásiš do súťaže Gospel talent 2013.

Už po tretíkrát ožije slovenská hudobná scéna gospelu podaním ruky začínajúcim interpretom. Jednotlivci i kapely môžu vlastné autorské skladby prihlásiť do súťaže Gospel talent 2013 a pokúsiť sa tak získať možnosť nahrávania v profesionálnom štúdiu. „Každý z nás raz začínal a bez pomoci skúsenejších by sme len veľmi ťažko napredovali. Gospel talent je o podaní ruky gospelovým interpretom v začiatkoch, ktoré bývajú ťažké, chceme stáť pri nadaných aktívnych tvorcoch dobrej hudby,“ hovorí organizátor Richard Čanaky. Pomoc začínajúcim bude mať predovšetkým podobu nahratia a masteringu autorskej skladby, víťaz súťaže sa však môže tešiť aj na jej zaradenie do rozhlasového vysielania či na vecné ceny.

© Depositphotos.com/Tatiana Lykova
Prihlásiť skladbu do súťaže bude možné od 1. septembra!

Súťaž Gospel talent je jedinečná v tom, že pre záujemcov ponúka nenáročnú cestu, ako sa prihlásiť a zabojovať o víťazstvo. Vlastnú skladbu bude možné od 1. septembra prihlásiť vo formáte .mp3 vyplnením krátkeho online formulára, pričom už len zapojenie sa do súťaže prinesie interpretovi propagáciu na stránkach portálu igospel.sk. Prihlasovanie sa začína o necelých päť dní.

© Gospel talent
Gospel talent 2013 podáva pomocnú ruku začínajúcim interpretom

Absolútneho víťaza súťaže spoznáme na konci októbra. Rozhodnú o ňom výberom z piatich finalistov odborní porotcovia počas živého rozhlasového finále, ktoré odvysiela jediné kresťanské rádio na Slovensku – Rádio Lumen.

Nestíhate si prečítať všetky články, ale chcete zostať v obraze? Najjednoduchšie, čo môžete urobiť, je nechať nám svoj e-mail a my vám pošleme vždy čerstvý výber najdôležitejších textov o dianí v hudbe i spoločnosti.
Poďte na to:

Máte pre nás tip na dobrý článok zo sveta hudby alebo spoločnosti? Sem s ním! Najlepšie tipy radi spracujeme.