hľadáme hodnoty
v hudbe i spoločnosti

Blíži sa Gospel talent 2013

Slovenská gospelová hudobná scéna opäť ožije hľadaním nových talentov. Úspešná autorská súťaž Gospel talent sa od septembra dočká svojho tretieho ročníka, ktorý prinesie viacero noviniek.

Hľadať gospelový talent roka 2013 budú tvorcovia súťaže v septembri a októbri. Projekt bude znova rozdelený na tri základné fázy – prihlasovanie súťažných skladieb, hlasovanie poslucháčov a hodnotenie poroty v živom rozhlasovom finále.

Hudobní interpreti gospelovej piesne budú môcť svoje autorské skladby do súťaže prihlasovať v priebehu celého septembra. Veľké finále, v ktorom odborná porota rozhodne o absolútnom víťazovi, sa uskutoční 28. októbra a už po tretíkrát ho naživo odvysiela Rádio Lumen.

© Depositphotos.com/Rolfgeorg Brenner
Súťaž Gospel talent štartuje aj v roku 2013

Tretí ročník súťaže je spojený s viacerými novinkami, ktoré budú tvorcovia odkrývať priebežne. Prvou z nich je zmena celkového vizuálu komunikácie a informovanie cez nový informačný portál igospel.sk. Tešiť sa možno na súťaž pre poslucháčov, atraktívne ceny pre víťaza, ale i organizačné zmeny.

Gospel talent 2013 je tretí ročník celoslovenskej súťaže pre začínajúcich hudobných gospelových interpretov, ktorú organizuje Richard Čanaky a Rádio Lumen a koná sa pod záštitou poslanca Európskeho parlamentu Miroslava Mikolášika. Víťazkami prvých dvoch ročníkov súťaže v rokoch 2009 a 2011 boli Simona Martausová a Silvia Chlebovská.

Nestíhate si prečítať všetky články, ale chcete zostať v obraze? Najjednoduchšie, čo môžete urobiť, je nechať nám svoj e-mail a my vám pošleme vždy čerstvý výber najdôležitejších textov o dianí v hudbe i spoločnosti.
Poďte na to:

Máte pre nás tip na dobrý článok zo sveta hudby alebo spoločnosti? Sem s ním! Najlepšie tipy radi spracujeme.