hľadáme hodnoty
v hudbe i spoločnosti

7 dôvodov, prečo sa prihlásiť do Gospel talentu

Ešte stále si svoju skladbu neprihlásil/a do súťaže Gospel talent? Poznáš nadaného interpreta vo svojom okolí? Tu je sedem dôvodov, prečo sa prihlásiť hneď teraz.

Máš vlastnú gospelovú skladbu a ešte stále si ju neprihlásil/a do tretieho ročníka súťaže Gospel talent? Alebo poznáš adepta na gospelový objav roka vo svojom okolí, ktorý ešte stále nie je súťažiacim? Máme pre teba sedem dôvodov, prečo by si nemal/a váhať už ani chvíľu a skladbu do súťaže prihlásiť hneď teraz.

© Depositphotos.com/Carlos Castilla
Prihlásiť do súťaže Gospel talent 2013 sa možno do 6. októbra – registrácia je jednoduchá, no ponúka množstvo benefitov

7 dôvodov, prečo sa prihlásiť do súťaže Gospel talent 2013:

1. MOŽNOSŤ ŠÍRIŤ DOBRO
Do súťaže Gospel talent sa môže prihlásiť každý hudobný interpret (kapela, spevák, speváčka), ktorého obsahom textov svojich skladieb možno zaradiť medzi gospelových hudobných interpretov. Obsahom svojej skladby môže interpret šíriť gospelový odkaz na podporu dobra vo svete a osloviť ním široké publikum čitateľov a poslucháčov.

2. NENÁROČNÁ CESTA
Gospel talent je nenáročná cesta na získanie podpory pre každého začínajúceho gospelového interpreta. Jednoduché prihlásenie skladby do súťaže môže priniesť niekoľkonásobné podanie pomocnej ruky skúsenými tvorcami, ktorí poskytnú praktické rady pre ďalší rast a vlastnú tvorbu a v záujme ktorých je podporiť tých, čo podporu nemajú.

3. NAHRATIE VLASTNEJ SKLADBY V PROFESIONÁLNOM ŠTÚDIU
Absolútny víťaz súťaže získa bezplatné nahratie a mastering autorskej skladby. Skúsenosť nahrávania v profesionálnom štúdiu dokáže značne posunúť dopredu ďalšiu hudobnú tvorbu interpreta a prispieť k novému vnímaniu komponovania skladieb. (viac tu)

4. ROTÁCIA VLASTNEJ PIESNE V RÁDIU

Nový gospelový talent roka získa okrem možnosti nahrať autorskú skladbu v profesionálnom nahrávacom štúdiu aj automatický priestor na jej vysielanie v rádiu. Kresťanské Rádio Lumen zaradí skladbu do rotácie vo vysielaní, čím autor osloví jednoduchým spôsobom celoslovenské publikum a dostane sa do väčšieho povedomia.

5. NASADENIE VÍŤAZA DO ROZHLASOVEJ HITPARÁDY
Autorskú skladbu nového gospelového objavu nasadí organizátor súťaže – Rádio Lumen – do jedného mesiaca od jej nahratia v profesionálnom štúdiu ako novinku do Gospelparády. V obľúbenej a etablovanej hitparáde gospelových piesní sa skladba ocitne po boku skúsených domácich i zahraničných tvorcov gospelovej hudby a môže získať vlastnú fanúšikovskú základňu.

6. ŠPECIÁLNA CENA: ELEKTROAKUSTICKÁ GITARA
Kľúčové pre organizátorov súťaže je podať skutočnú pomocnú ruku začínajúcim interpretom gospelovej hudby. Preto sa praktickým smerom uberá aj podpora pre absolútneho víťaza, ktorý okrem kompletného spracovania a rozhlasovej rotácie skladby získa aj elektroakustickú gitaru. (viac tu)

7. MEDIÁLNA PREZENTÁCIA
Absolútny víťaz Gospel talentu 2013 bude predstavený v sieti mediálnych partnerov súťaže a získa osobitné miesto na prezentáciu na portáli igospel.sk, ktorého návštevnosť priebežne vysoko stúpa. Byť zviditeľnený je dôležitá podpora pre každého interpreta, ktorý sníva o úspešnej hudobnej tvorbe.

Chceš sa stať gospelovým talentom roka 2013? Alebo poznáš niekoho vhodného vo svojom okolí? Prihlásiť skladbu možno do 6. októbra, o deň neskôr začína internetové hlasovanie. Veľké rozhlasové finále sa uskutoční v pondelok 28. októbra.

Nestíhate si prečítať všetky články, ale chcete zostať v obraze? Najjednoduchšie, čo môžete urobiť, je nechať nám svoj e-mail a my vám pošleme vždy čerstvý výber najdôležitejších textov o dianí v hudbe i spoločnosti.
Poďte na to:

Máte pre nás tip na dobrý článok zo sveta hudby alebo spoločnosti? Sem s ním! Najlepšie tipy radi spracujeme.